Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Org. Faciliteiten Tijden en Prijzen Abonnementen intra Abonnementen na vv Abonnementen Zwemlessen Opening 2014 Nieuws Media YouTube YouTube Alg. YouTube Alg. Page 2 Promofilm YouTube Events Foto's Uit de oude doos Foto's Evenementen Foto's Evenementen 2 Foto's Algemeen Foto's Algemeen 2 Foto's Algemeen 3 Activiteiten Overzicht Activiteiten Activiteit zwemvierdaagse Activiteit Zwemvierdaagse 2014 Hondenplons 2014 Hondenplons 2014 Foto's Activiteit Start Evenement Activiteit stuiverduiken Activiteit waterpolo Activiteit mattenrace glijbaan Sportweek 2014 Activiteit letter zoektocht Activiteit bandenrace Contact Inschrijfformulier Disclaimer Links Het Weer 

Faciliteiten

Groot recreatiebad

Voor jong en oud

50 M Bad

Lekker groot

Ruime Ligweide

Heerlijk Zonnen

Wij hebben een groot recreatiebad voorzien van glijbaan en diverse waterattracties en ook aan de allerkleinsten is gedacht, een plek waar ze kunnen spelen met zand en water en een zwembadje.

Wat dacht u van een verwarmd 50 meter bad met familieglijbaan en een springkuil met een 3m en 1m plank! Hier worden tevens het NK bommentje springen gehouden.

De zeer ruime ligweide biedt voor een ieder de mogelijkheid wel of niet in de zon.

Gratis

Zwembad De Vrije Slag

Bennekom

De Vrije Slag

Bennekom