Om alle inhoud te kunnen zien hebt u de actuele versie van Adobe Flash Player nodig.

Startpagina Startpagina Org. Faciliteiten Tijden en Prijzen Abonnementen intra Abonnementen na vv Abonnementen Zwemlessen Opening 2014 Nieuws Media YouTube YouTube Alg. YouTube Alg. Page 2 Promofilm YouTube Events Foto's Uit de oude doos Foto's Evenementen Foto's Evenementen 2 Foto's Algemeen Foto's Algemeen 2 Foto's Algemeen 3 Activiteiten Overzicht Activiteiten Activiteit zwemvierdaagse Activiteit Zwemvierdaagse 2014 Hondenplons 2014 Hondenplons 2014 Foto's Activiteit Start Evenement Activiteit stuiverduiken Activiteit waterpolo Activiteit mattenrace glijbaan Sportweek 2014 Activiteit letter zoektocht Activiteit bandenrace Contact Inschrijfformulier Disclaimer Links Het Weer 

Zwemlessen

Prijzen

2017

Zwembad De Vrije Slag start vanaf de zomervakantie met een all-in zwemlespakket! Met dit all-in lespakket koopt u een zwemlespakket waarmee uw kind het zwemdiploma haalt. In het pakket zitten de kosten van de zwemlessen, het inschrijfgeld en de diplomakosten. U weet dus van te voren exact wat de kosten zijn voor het behalen van het Zwem-ABC. Met dit unieke pakket heeft uw kind in 3 weken het zwemdiploma A. Naast het A zwemdiploma kan er direct achteraan het B en C zwemdiploma worden behaald, ook deze zijn te behalen met een all-in pakket. Het B en C all-in pakket kunnen uiteraard ook afzonderlijk worden gekocht. Wij werken samen met iSwim.

Zwemlessen

2014

Per 4 weken € 45,-Per 16 weken € 135,-Diplomazwemmen € 20,-

Aanmelden voor de zwemlessen kan tot 1 juli 2017. Op zaterdag ... juli vindt er om 08.30 uur een test moment plaats, om een inschatting te kunnen maken of uw kind gereed is voor het behalen van het zwemdiploma A. Heeft u vragen? Bel of mail gerust. Onze contact gegevens vindt u hier.

Overzicht lesblokken

A diploma € 450,-

B diploma € 125,-

* Prijzen zijn inclusief entree. Klik hier voor onze entreeprijzen of abonnementen.** Facturatie verloopt via ISwim.

C diploma € 125,-

Gratis Zwemvest

A diploma

1e lesblok Data volgt

2e lesblok Data volgt

B diploma

Data volgt

2017

Aanmelden

Zwemlessen

Aanmelden?

Klik hier

C diploma

Data volgt


http://isports.nu/zwembad-de-vrije-slag/ 


Zwembad De Vrije Slag

Bennekom

De Vrije Slag

Bennekom